Avar András

tanfolyamvezető
Avar András

Tanulmányok:

  • 2013   Személyi edző OKJ - Fitness Akadémia
  • 2012   Testépítő edző OKJ - Fitness akadémia 
  • 2010   Kereskedelmi diploma - Károly Róbert Főiskola

Szakmai pályafutás: 

  • 2012 - atformallak.hu megalapítója, vezetője

A mozgás kamasz korom óta szerves része az életemnek. Túlsúlyos fiatalkori énem is ragaszkodott a mozgáshoz. Rendszeresen jártam edzőterembe és 10 év aikidos múltal rendelkezem. 2011-ben radikális életmődváltás jött az életemben és ennek köszönhetően 25 kg-ot fogytam. Hobbimat a hivatásommá tettem és főállásban a szenvedélyemnek élek. 2012 óta Személyi edzőként és étkezési illetve életmód tanácsadóként dolgozom. Saját edzőteremmel rendelkezem, ahol csak és kizárólag személyi edzésre járnak hozzám.

Az önmagammal folytatott versengés mindig fontosabb volt számomra, mint mással versenyezni és ennek kapcsán indultam a Superbody-n 2012-ben forma kategóriában, ahol a 13. helyezést értem el, majd 2012-ben a naturál INBA szervezet újonc kategórájában lettem 5. helyezet a 178 cm- alattiak kategóriájában. Őszintén állítom, hogy 100%-ig a naturál sportot képviselem. Rendszeresen kerékpározom és két félmaratont is magaménak tudhatok.

Célom a minőségi mozgás és az ehhez kapcsolódó flow állapot elérése, ezen felül nagyon fontosnak tartom önmagam folyamatos továbbképzését és fejlesztését, nem csak szakmailag, de egyéb más téren is.


Oktatott kurzusok:
Kockahas és brazil fenék