A kacsamellet vékony csíkokra/korongokra vágjuk. Az olíva olajba keverjük a petrezselymet, gyömbért, curryt, koriandert, sót, borsot, csilit, összekeverjük és bepácoljuk a kacsát, majd 2 órára a hűtőbe tesszük.
A kacsát egy serpenyőben elősütünk. Közben a csíkokra vágott zöldségeket elkezdjük párolni a wokban a kókuszzsíron, húsleves alaplével, sóval, borssal fűszerezzük. Amint picit puhulnak, hozzáadjuk a kacsát, pár percig együtt pároljuk. Eközben a paradicsomot, gránátalma balzsamecetet, mandulavajat, eritritet, csilit összekeverjük, hozzáadjuk a zöldséges kacsához, elkeverjük és miután egyet lobbant, kész is a vacsora.
15 percig lefedve hagyjuk a wokban, megterítünk, és tálaljuk :))