Elkészítése:
A vajat és kókuszzsírt felolvasztjuk, picit hagyjuk hűlni. 2dl meleg, de nem forrásban lévő vízben a zselatint elkeverjük, míg homogén nem lesz. A tojássárgáját mély edénybe tesszük és kézi habverő gép (fontos, hogy gép legyen!) segítségével folyamatos keverés mellett hozzácsorgatjuk az édesítőt és a zsírokat (vaj+kókuszolaj), hozzáadjuk a vaníliát, végül pedig a zselatinos vizet csorgatjuk hozzá folyamatos keverés mellett és a maradék hideg vizet.
És kész is!
Langyosan is finom, viszont ha a hűtőben felejtjük egy órányira, akkor kanalazhatóvá válik, mert megköt a zselatin.
Csatlakozz hozzánk:
Youtube
Google+
Minden jogot fenntartva 2013, | Ügyfélfogadás: Nyilvántartásba vételi szám: E-001253/2015 |