„Az ételed a gyógyszered, minden mellékhatás nélkül.”
Tanulmányok:
- Egészségügyi szakiskola
- SOTE
- Vendéglátó manager
- Biogazdálkodás tanfolyam
- Ájurvédikus táplálkozás tanfolyam
- Orvosi masszázs tanfolyam
- Természetgyógyász tanfolyam
- Fitoterapeuta tanfolyam
Szakmai pályafutás:
- 2018-tól Meiszner gasztroélmény programvezető, vegetáriánus szakács
- 2012- től Hunquest Hotel Helios - gasztronómiai és táplálkozási tanácsadó
- 2012 Learning Innovation - Egészséges életmód program
- 2010-től a Valódi Sáfrány gasztroblog szerzője
- 2000-től Ayurvedakert Gyógyító Központ - Ájurvédikus kezelések és tanácsadás
- 1994-től vezetem a Meiszner Kati Főzőiskolát
- 1992-2000 Natura-Naturans Orvos Természetgyógyász Központ - táplálkozási tanácsadó
Oktatott kurzusok:
Fitnesz életmód és táplálkozási tanácsadó