Hat érv, amiért érdemes minket választanod!

Tradíció

Lépten-nyomon „nőnek ki a földből" az újabb és újabb fitness iskolák, bővül a piaci kínálat. Iskolát nyitni és iskolát teremteni azonban nem ugyanazt jelenti. Az iskolateremtéshez hosszú távú, példaértékű szakmai munkára és sok-sok oktatási, vizsgáztatási és szervezési tapasztalatra van szükség. Mi már bátran mondhatjuk: iskolát teremtettünk, amikor 1996-ban az ország első fitness magániskoláját létrehoztuk. Azóta növekedünk, fejlődünk, remélhetőleg valamennyi kollégánk és hallgatónk megelégedésére.

Színvonal

Nem érdemes olyan iskolát választani, amely több tucat, különböző profilú szakmát hirdet. Magas szakmai színvonalat, eredményes oktatási módszereket, igazi tanár-egyéniségeket csak a specializált képzőhelyeken találsz. A Fitness Akadémia olyan iskola, amely a sportos-rekreációs szakterületre specializálódott, és amely már 25 éve vezető szerepet tölt be a minőségi képzések piacán. Az oktatói csapatunkat közel fél száz válogatott elméleti és gyakorlati szakember alkotja. Mindenki azt tanítja, amihez igazán ért. Talán nem véletlen, hogy akadémiánk tanárai dolgozzák ki az országos képzési programokat és a központi vizsgakövetelményeket is.

Hitelesség

Lehet, hogy más iskoláról többet hallottál, de ez még nem azt jelenti, hogy többet is meríthetsz belőle. Akadémiánk – tudatosan - nem a reklámra, hanem az egyre színvonalasabb szakmai munkára és a résztvevők elégedettségére helyezi a hangsúlyt. A Fitness Akadémia hallgatóinak több mint 60 %-a volt tanulóink személyes ajánlása miatt választja iskolánkat. Minden 4. hallgatónk visszajön hozzánk és egy újabb tanfolyamot is elvégez. Nekünk ez az igazi reklámunk.

Ár-érték arány

A Fitness Akadémia nem száll be a „leghamarabb-legolcsóbban adj papírt" piaci versenybe. Meggyőződésünk, hogy minden szakma megtanulásának van egy optimális és egy minimális ideje, amely időtartományban a képzés eredményesen megszervezhető. Olyan tisztességes képzési díjat kell meghatározni, amely arányban van a képzés időtartamával és az oktatók szakmai színvonalával. Hallgatóink 90%-a maximálisan elégedett volt a választott képzéssel, sőt közel 30%-uk úgy nyilatkozott, hogy sokkal többet kapott, mint amennyit várt.

Személyes törődés

A Fitness Akadémia – sok más képzővel ellentétben - nemcsak az oktatási napokon és nemcsak elektronikus formában létezik. Nálunk a hét minden munkanapján segítőkész munkatársak várják az érdeklődőket és a hallgatókat. Segítenek eligazodni a sportszakmai képzések világában, az egyéni sajátosságoknak megfelelő szakma megtalálásában. A személyes tanácsadás, majd később a motiváló közvetlen emberi kapcsolat ugyanúgy része a munkánknak, mint az oktatás vagy a vizsgáztatás.

Munkavállalás

Lassan elérkezik az idő, amikor a munkáltatók nem csak azt kérdezik, hogy van-e szakképesítésed, hanem azt is, hogy melyik iskolában szerezted. A Fitness Akadémia szakmai hitele jó belépő a munka világába. A nagy iskolák közötti konkurenciaharc persze érezteti hatását a fitness szektorban, azonban az alapos felkészültség hosszútávon sikeres karriert biztosít. Jelenleg közel tízezer - Fitness Akadémián végzett - szakember dolgozik szerte az országban és a nagyvilágban. Büszkék vagyunk rájuk, és bízunk benne, hogy te sem bánod meg, ha majd közéjük tartozol.