Cross training instruktor

Cross training instruktor képzésünkön elsajátíthatod a cross traininghez szükséges eszközök helyes és célzott használatát, a cross training alapgyakorlatait, azok végrehajtásának helyes módját, és a mozgástanulás fázisait. Ismertetjük az edzésmetodikákat, a cross training, mint funkcionális erőedzés alapvetéseit.

A tanfolyam alapképzés, melynek célja az edzéshez használt eszközök bemutatása, alapgyakorlatainak készségszintű elsajátítása és az edzésvezetési tanácsok ismertetése.

Ajánljuk minden sportedző, sportoktató, személyi edző kollégának, akik szeretnének többet, esetleg másfajta terhelést adni tanítványaiknak, klienseiknek. Továbbá azoknak az edzőknek a jelentkezését is várjuk, akik szeretnének megújulni, és egy új nézőpontból közelíteni az erőedzésekhez.

Ismerd meg és alkalmazd ezt a kreatív és változatos edzéstípust a hivatásodban!

Ízelítő a tematikából:

 • Felfüggesztett eszközök
 • Kötél tréning
 • Kettlebell-girja
 • Súlyemelő gyakorlatok
 • Társas gyakorlatok
 • Küzdősportban használt gyakorlatok
 • Saját testtel végezhető gyakorlatok

Vizsga:

 • A képzés gyakorlati vizsgával zárul.

A képzés sikeres elvégzését tanúsító dokumentumok:

 • Fitness Akadémia oklevél
Jelentkezési feltételek
 • Államilag elismert sportszakmai előképzettség, vagy folyamatban lévő tanulmányok
 • A részvételi díj befizetése a jelentkezési határidőig
Részvételi díj
 • 79 000 Ft 

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

Amennyiben a képzés kellő számú jelentkező hiányában nem indulna el, a befizetett összeget a tervezett kezdési időpontot követő 2 héten belül visszautaljuk a megadott bankszámlaszámra.

kedvezmények

Időpontok

2021. 

május 29-30.

Vizsga időpontja: 2021. júmius 5.

A képzés időtartama: 18 tanóra, szombat és vasárnap 9.00-17.00 óráig

Helyszín
 • KSI Vízitelep
  Budapest, XIII. kerület, Népsziget, hrsz. 25992.
Jelentkezési és befizetési határidő
 • 2021. május 21.
Fizetés módja
 • Banki átutalás vagy
 • Banki készpénzes befizetés, bármelyik OTP fiókban
  • Számlatulajdonos neve: Fitness Akadémia Kft.
  • Bankszámla száma: 11707024-20383637

A Közlemény rovatban fel kell tüntetni az online jelentkezést követően általunk küldött díjbekérő azonosítóját és a jelentkező nevét!

Nyílvántartásba vételi szám: B/2020/000294

Ilyés Gyula tanfolyamvezető:

„Személyes kötődésem ehhez az edzésmódszerhez már több évtizedre nyúlik vissza. A judóban, illetve a küzdősportokban már nagyon régóta végzünk, illetve végeztetünk ilyen jellegű munkát. A piacon újabb és újabb eszközök jelentek meg, illetve több régi éli reneszánszát. Ezekkel kiegészítve - a hagyományos alapgyakorlatokat nem elfelejtve - válik igazán hatékonnyá ez a mozgásforma, mely nem nélkülözi az edzői kreativitást. Ez az a fajta edzésmódszer, edzésrendszer, amit véleményem szerint nem lehet megunni.” – 

Hallgatóink mondták rólunk:

"Köszönöm Nektek, Ilyés gyula és Zala György, a Cross training instruktor szaktanfolyamon kapott rengeteg tudást, technikát, új szemléletmódot és a megbecsülést, segítőkészséget, amivel hozzánk fordultatok. Hatalmas élmény volt, és egy kiváló csapat jött össze.
Köszönetképpen nevesítettelek Benneteket a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészet-tudományi Karának honlapján is, mivel az általatok átadott tudást sok hallgatóm javára szeretném fordítani, így ha közvetve is, de komoly részetek volt egy színvonalas erőnléti képzés továbbfejlesztésében!"
Fonbank Roland
"Kedves Ilyés Gyula és Zala György!
2016 Október 8-9 én lehetőségem nyílt részt venni az Önök által vezetett Cross Training Instruktor képzésen. Nagyon vártam már a képzés kezdetét, mert olyan eszközök helyes haszná-latát tanulhattam meg amelyekre idáig nem volt lehetőségem.
Már az első nap végére olyan tudás anyaggal lettem gazdagabb amire nem is számítottam és ez még csak az első nap volt. Az Önök szakmai tudása és hitelessége megkérdőjelezhetetlen, előadás módjuk magával ragadó és motiváló.
Nagyon sajnálom, hogy ez a pár nap ilyen gyorsan elszaladt, de bízom benne, hogy hamarosan egy másik képzésen újra találkozunk."
Sturm Ferenc
"Tizenöt éven át kajakoztam, majd fordult a kocka és most én vagyok az edző. Egyre jobban foglalkoztatott a gondolat, hogy hogyan is lehetnék jobb edző, milyen képzést, iskolát válasszak.
Tökéletesen döntöttem, amikor a Cross training instruktor képzésre jelentkeztem. Kissé öntelten sportolói múltamra gondolva, azt hittem sok újat már nem tanulhatok. Gyuriék röpke pár óra alatt bebizonyították, hogy mind erőnlétben mind a gyakorlati ismereteimet tekintve van még lehetőségem a fejlődésre. A tapasztalati úton történő oktatásra helyezték a hangsúlyt, miközben minden mozdulatunk elemeztük. Borzasztóan elfáradtam, de a gyakorlatok valóban belém égtek.
Nem csupán egy oklevelet kaptunk, hanem tudást, tapasztalatot, lehetőséget a fejlődésre.
Hálás vagyok, hogy Gyulától és Gyuritól tanulhattam, egy új felfogást új módszert tudhatok magaménak. Bízom benne, egyszer én is olyan hiteles és profi edző leszek, mint azok, akik most tanítottak minket!"
Kovács László
"Tisztelt Gyula Mester és Gyuri Mester!
Bátran állíthatom, hogy a pedagógia magasiskolája, amit számunkra elővezettetek a Cross training instruktori képzéseteken.
Elképesztő mennyiségű, milyenségű és minőségű tudásanyag elsajátítására nyílt alkalmunk. Saját nézőpontból szemlélve a helyzetet már büszke "hatésfeles"-nek tartom magam! Ezt érti, aki érti.
Egy szó, mint száz, örülök, hogy Veletek dolgozhattam, és bízom benne, hogy lehetőségem nyílik még rá a jövőben!"
Lant P. Dániel

Hat érv,
amiért érdemes minket választanod:
elolvasom

A képzés oktatói
Ilyés Gyula
Zala György
Jó híreink vannak.

Iratkozz fel, hogy mindig frissen értesülj aktuális képzéseinkről, akcióinkról!