IsomeTraining instruktor

IsomeTraining, az izometriás edzésmódszer új dimenziója minden korosztály számára! Legyél Te az első, aki megismerheti a Flexibilis Erőkeret nyújtotta lehetőségeket, és az elsők között válhat isomeTraining instruktorrá!

Az IsomeTraining ezen a képzésen debütál a világ előtt. Új és egyedi lehetőséget nyújt a vendégeid kényszertartásból eredő torzulásainak feloldására, rehabilitációs foglalkoztatására. Alternatívát ad középkorúak hatékony sportoltatására, gyerekek tartáshibáinak javítására. A módszer egyaránt alkalmas minden izomcsoport izometrikus erőfejlesztésére, a dinamikus mozgásokból adódó alakformálásra, és a nyújtástechnikák új irányból való megközelítésére. A módszer hatékonyan alkalmazható a „Munkahelyi egészségfejlesztés” területén is.

A képzés olyan sportszakembereknek szól, akik szeretnék egy kiváló és sokoldalú eszközzel bővíteni tevékenységüket. Az IsomeTrainer, vagy Flexibilis Erőkeret egy a tanfolyamvezető által kifejlesztett, magyar találmány. Életkortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül kitűnően alkalmas erőfejlesztésre, általános alakformálásra és a mozgásterjedelem növelésére. A maga nemében egyedülálló a mozgásszegény életmódból fakadó, tartáshibák egyes típusainak kezelésében.

IsomeTraining instruktor tanfolyamunkon foglalkozunk az eszköz felépítésével, valamint végig vesszük elméletben és gyakorlatban az alkalmazásának lehetőségeit, lépésről-lépésre. Részvevőként megismerkedhetsz egy olyan új koncepcióval, melynek használatával egyedi szolgáltatásokkal színesítheted a meglévő tudásod, kibővítheted a vendégköröd. Egy üres szobát is minden igényt kielégítő edzőteremmé tudsz majd varázsolni minimális anyagi befektetéssel.

Mire jó az isomeTraining:

Korunk népbetegsége az irodai és IT munkákból eredő izom és tartás problémák gyakori előfordulása. A gyerekek beszűkült mozgásának tartásukban megjelenő torzulása. A mozgásszegény életet élő középkorúak mozgásszervi elváltozásai, és az ezzel járó belgyógyászati rendellenességek egyre korábban megjelenő tünetei.

Az isomeTraining tanfolyam alatt nem "csak" egy új sportképzést kapsz, ami újdonsága miatt olyan instruktorrá tesz, aki kuriózumot tud nyújtani a vendégeinek, hanem megismerhetsz egy rendszert, ami lehetőséget ad, hogy egyéb módon is növelni tudd a bevételeidet.

Az  isomeTraining előnyei:

Az edzés alatt teljes figyelmünket az izmok munkájára fordítjuk. Minimális mozgással maximális izommunkát végzünk. Lendületbe hozzuk a vérkeringést, elősegítjük az izmok oxigénellátását, begyorsítjuk az anyagcserét, ugyanakkor kíméljük az ízületeket. A gyakorlatokat mindenki a maga erejét kihasználva végzi, folyamatosan. Segít a helyes testtartás kialakításában és a testtudat érzékelésében. Ez a módszer kapcsolja be a legtöbb motoros működési egységet az izom és az agy között.

Az isomeTrainer nyújtástechnikája hatékonyan alkalmazható a beszűkült ízületi mozgások kiterjesztésére, az ülőmunkából, kényszertartásból eredő izomgörcsök oldására, sportolás utáni nyújtásra, tartásjavításra, a test szimmetriájának megőrzésére.

A könnyen elsajátítható gyakorlatok élvezhetővé és még hatékonyabbá teszik ezt a fajta edzésmódszert.

Az isomeTraining instruktor tanfolyam 2 napos képzés, ami tartalmaz 1 db isomeTrainert és az isomeTraining kurzus írásos anyagát.

Ízelítő a tematikából:

 • Az izometriás edzésmódszer eredete
 • Az izometriás edzésmódszer szerepe a rehabilitációban
 • Az isomeTrainer (flexibilis erőkeret) bemutatása
 • Statikus gyakorlatok
 • Dinamikus gyakorlatok
 • Kevert gyakorlatok
 • Páros/legyőző gyakorlatok
 • Nyújtó/tartásjavító gyakorlatok
 • Az isomeTraining az élsportban
 • Korosztályokra lebontott gyakorlatok
 • Üzleti lehetőségek

Vizsga:

A képzés elméleti és gyakorlati vizsgával zárul.

A képzés sikeres elvégzését tanúsító dokumentumok:

 • Fitness Akadémia oklevél
Jelentkezés feltételei
Részvételi díj
 • 49 000 Ft 

Az ár az ÁFA-t tartalmazza.

A fenti összeg visszafizetésére csak abban az esetben van mód, ha az adott képzés kellő számú jelentkező hiányában nem indul. Ebben az esetben a befizetett összeget a tervezett kezdési időpontot követő 2 héten belül visszaküldjük.

kedvezmények

Időpontok

2018.

Vizsga időpontja: 

A képzés időtartama: 18 tanóra, szombat és vasárnap 9.00-17.00 óráig

Helyszín
 • GymCity
  1139 Budapest, Lomb u. 16.
Jelentkezési és befizetési határidő
Fizetés módja
 • Banki átutalás vagy
 • Banki készpénzes befizetés, bármelyik OTP fiókban
  • Számlatulajdonos neve: Fitness Akadémia Kft.
  • Bankszámla száma: 11707024-20383637

A Közlemény rovatban fel kell tüntetni az online jelentkezést követően általunk küldött díjbekérő azonosítóját és a jelentkező nevét!

Hat érv,
amiért érdemes minket választanod:
elolvasom

A képzés oktatói
Jó híreink vannak.

Iratkozz fel, hogy mindig frissen értesülj aktuális képzéseinkről, akcióinkról!

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.